Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

Tule perheeseemme! Koe seikkailumme!


Täällä ei käytetä kp:eita. Tosin jos olet päättänyt aluksi jonkun arvon, kirjoita siinä vähintään neljä tarinaa ennen kuin saat siirtyä toiseen. Kp: eiden siaan meillä on tarinamerkkejä joita saa enintään 5 yhdestä tarinasta. Niillä voi sitten päästä hieman korkeampiin arvoihin.

Arvot


PENTU: Et saa poistua lauman luolta. Voit kuunnella tarinoita ja leikkiä kun pentu.
OPPILAS: Sinua koulutetaan lauman jäseneksi, koulutuksen hoitavat mestarit.
SOTURI: Et ole enää koulutuksessa, vain virallinen lauman jäsen.
(5 tarinamerkkiä) MESTARI: Olet kuin soturi, mutta sinun pitää kouluttaa oppilaita, se on päätehtäväsi.
(10 tarinamerkkiä) LÄHETTI: Läheteiksi valitaan sotureista ne kaikkein urheimmat ja uskollisimmat. Sinun pitää viedä viestejä toisille laumoille ja tiedustella asioita. Sinut voidaan lähettää myös vakoilemaan
(20 tarinamerkkiä) PUOLIALFA: Korkein arvo Alfan jälkeen, puolialfa. Tehtävänäsi on suojella alfaa. Lauma kuuntelee sinua hyvin ja tottelee. Et ehkä ole seuraava alfa, mutta jos hän ei ole ehtinyt ennen kuolemaansa valita kenestä tulee seuraava, se olet sinä.
(30 tarinamerkkiä) ALFA: Johdat koko laumaa. Harteillasi on suuri vastuu mutta lauma on tukenasi ja tottelee sinun jokaista sanaasi.
HAKEMUS
Nimi Sutesi nimi
Lauma Joko Tähtienlauma tai Aamulauma
skp Sukupuoli, uros tai naaras
ulkonäkö Sutesi ulkonäkö vähintään 8 lausetta
Luonne sutesi luonne vähintään 8 lausetta
Arvo Ei lasketa arvoja joihin tarvitaan tarinamerkkejä
Taidot Voit laittaa joitakin taitoja joita sudellasi on, mutta muista, et voi olla paras kaikessa ja heikkouksiakin pitää olla
Muuta Jäikö jotain kertomatta? Esim. menneisyys
Ropettaja Sinun nettinimesi
Huom. Kaikkiin täytyy vastata paitsi taidot ja muuta kohtaan ei ole pakollista


Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Sudete/Fullmoon the VYP

03.03.2018 01:47
Ulvoja// Hyväksytty, tervetuloa mukaan!

Nimi: Ulvoja

02.03.2018 21:14
Nimi: Shiro

Lauma: Tähtien lauma

Skp: Uros

Ulkonäkö: Komea nuori uros. Turkki on puhtaanvalkoinen, sileä ja pehmeä, eikä se takkuunnu helposti. Ruumiinrakenteeltaan uros on noin keskikokoinen tai hieman sitä pienempi, solakka mutta vahva. Hän on vahva, mutta hänen lihaksensa eivät erotu turkin alta. Häntä luullaan usein aluksi heiveröiseksi, mutta hän ei todellisuudessa ole. Uros omaa kirkkaankeltaiset silmät. Kuono on vaalea, kuten polkuanturatkin. Tämän jaloissa on paljon voimaa, minkä takia Shiro on todella nopea. Hänellä on terävät hampaat.

Luonne: Hyväntahtoinen ja rauhallinen. Ajattelee aina toisten parasta, ja on oikeudenmukainen. Suuttuu todella harvoin, ja on suuttuessaan todella pelottava. Shiro on ystävällinen, muttei viihdy joukossa, monen suden seurassa. Usein hänet näkee hiljaa istuskelemassa varjossa. Susi on todella fiksu, ja hänen päättelykykynsä on ilmiömäinen. Häntä on miltei mahdotonta huijata, ja hän huomaa valehtelun yleensä heti. Vaikka tällä voimaa riittäisi, tappelutilanteessa tämä voittaa vastustajansa usein ennemmin älyä kuin voimaa käyttämällä, koska ei halua vahingoittaa muita. Uros osaa olla myös hauska, jos sille päälle sattuu, mikä tapahtuu harvoin. Ei pelkää miltei mitään muuta, kuin laumatovereidensa menetystä ja vettä.

Arvo: oppilas

Taidot: (laitan plussilla ja miinuksilla)

+nopeasti juokseminen
+joukolle puhuminen
+taistelu
+metsästys

-seurassa viihtyminen
-vedenpelko (pelkää vettä)

Muuta: Toivoisi pääsevänsä jonain päivänä Alfaksi ja olisi kunnioitettu laumanjäsen.

Ropettaja: Ulvoja

Nimi: Kipinä

27.02.2018 22:37
Hyväksytty! Lisään sinut huomenna!

Nimi: Kukkuu

27.02.2018 22:34
Nimi: Dereg

Lauma: Tähtien-lauma

skp: Uros

Ulkonäkö: Harmaavalkea susi. Selässä on mustia pieniä täpliä. Lyhyt karva. Suklaan ruskeat silmät. Keskikokoinen, mutta hieman luisevampi. Hännän pää on musta. Vatsa ja jalat taas valkoiset. Terävät hampaat.

Luonne: Pakee sosiaalisia tilanteita. Hän pärjää hyvin yksin. Voisi jopa sanoa ujoksi. Jos aikoo olla hänen ystävä luottamus pitää ansaita. Dereg aina tarkoittaa hyvää vaikka se ei päällepäin siltä näytä. Hän ei siis ole hyvä muiden kanssa. Muuten yleensä on aika väliinpitämätön asioista, ja muiden asioihin ei sekaannu lainkaan. Iloita hän osaa, mutta vain tilanteissa jotka ovat sen arvoisia. Rauhallinen ja tottelevainen.

ropettaja: Kukkuu

Nimi: Höyhensiipi (VYP)

31.12.2017 11:58
Varjoturkki// Hyväksytty!

Nimi: Varjoturkki

31.12.2017 11:53
Nettinimi: Varjoturkki
Suden nimi: Lyria
Skp: Naaras
Lauma: Aamu-lauma
Luonne: Hyvin järkevä, eikä suutu turhaan. Erittäin uskollinen laumalleen. Pitää seurasta, mutta haluaa joskus olla yksin. On usein yöllä hereillä. Lyria ulvoo, mikäli joutuu eroon ystävistään. Hän ratkoo riidat puheella tai taistelulla, riippuen vastustajan laumasta. Lyria on nopea, ja pitää tuulen lailla juoksemisesta. Hän ei koskaan petä laumaansa.

Ulkonäkö: Lyria on musta. Hänellä on pitkä ja kaunis turkki, joka liehuu upeasti tuulessa. Hänen otsassaan on valkoinen, salamaa muistuttava läiskä. Lyrian silmät ovat vihreät, ja hohtavat upeasti pimeässä. Hänen kuononsa on musta. Hän on hyvin siro. Lyrian häntä on pitkä ja tuuhea.

Arvo: Oppilas

Lisään kuvan kunhan ehdin piirtää sen.

Nimi: Siiri YP

22.12.2017 19:58
Sudette, hyväksytty

Nimi: Sudete/Fullmoon the VYP

22.12.2017 19:54
Nettinimi: Sudete/Fullmoon

Suden nimi: Onyx

Sukupuoli: Uros

Lauma: Aamu-lauma

Luonne: Onyx on kuuliainen ja uskollinen susi. Hän on hyvin kunnioittavainen itseään vanhempia ja viisaampia kohtaan. Hänen kömpelyytensä saattaa hänet joskus noloihin tilanteisiin, mutta se ei ikinä näy, sillä Onyx on hieman pelottavan taitava peittämään tunteensa. Hän ei kuitenkaan tajua, mikä siinä on vikana; laumalaiset ajattelevat, että hän on iloinen, joten he eivät huoli hänestä ja voivat keskittyä omiin asioihinsa. Kuitenkin, jos pääsee Onyxin lähelle hänen läheiseksi ystäväkseen, joita hänellä ei oikeastaan ole monta, alkaa tunnistaa hänen tapansa ja hänen oikeat tunteensa. Hän on oikeudenmukainen, eikä salli epäoikeudenmukaisuuksia. Hän menee välillä sanomaan puolivahingossa sellaisia juttuja, joita katuu kolme sekuntia myöhemmin. Kaiken kaikkiaan Onyx on rohkea ja ystävällinen, ja valmis vaarantamaan henkensä laumansa puolesta.

Ulkonäkö: Onyx on suuri, tummanharmaa susi. Hänellä on puolipitkä karva, jota raidoittavat mustat, ikään kuin salamat, juuret tai jotain, jotka alkavat hänen rinnastaan, jatkuvat hänen kylkiinsä, yhdistyvät hännäntyvessä ja loppuvat hännänpäähän. Hänen vatsansa alunen on puhtaanvalkoinen, ja valkea väri ulottuu hänen häntänsä alle. Hänen kasvojaan koristavat suurehkot ja ilmeikkäät siniset, aavistuksen vihertävät silmät. Hänen häntänsä on keskipitkä. Suuresta koostaan huolimatta Onyx on kuitenkin melko siro. Hänellä on lihaksia enemmän taka- kuin etupäässä, mikä tekee hänestä hyvän hyppääjän korkeussuunnassa. Hän on melko kömpelö, mutta ei kuitenkaan yleensä epäonnistu lauman tehtävissä, kuten saalistuksessa sen takia.

Arvo: Oppilas

Nimi: Höyhensiipi (VYP)

22.12.2017 12:57
//Taku, hyväksytty!//

Nimi: Taku

22.12.2017 12:50
Nettinimi:Taku

Nimi: Riki

Skp: Uros

Lauma: Tähtien-lauma

Luonne: Riki on tempperamenttinen pentu, joka osaa sanoa vastaan jopa aika piikittävästi. Riki on myös utelias ja tunkee kuononsa kaikkialle minne hänellä ei olisi asiaa. Vauhtia ja rohkeutta myös löytyy, aina lähdössä mukaan taisteluihin ja haastaakin leikkimielisiä taisteluita. Pysyy aikuisten juoksun mukana hyvinkin. Pienet naarmuta ja haavat eivät tätä urosta hetkauta. Tekee kaiken mitä häneltä pyydetää, mutta joskus saattaa kierrellä joitain tehtäviä keksimällä tekosyitä!! Rakastaa riehumista varsinkin talvella lumisissaa metsissä, ja linnut ovat kavereita tälle penulle. Saattaa kesällä vain seurailla lintuja ja yrittää napata niitä tassujensa väliin. Ja ruoka maistuu enemmän kuin mielellään Rikille!

Ulkonäkö: Punaruskea selästä, hännän päältä, korvien takaa, otsasta, takatassuista ja kyljiltä. Valkoinen etutassuista, mahanalta, hännän alta ja kuonosta. Siniset silmät kruunaatavat punaruskean tutkin värin. Otsalla silmien yläpuolella valkoiset täplät. Karvaton kohta vasemman takajalan sääressä. Tummanruskea nenä ja mustat kauniit kynnet. Oikean silmän kulmassa pieni arpi. Ruskeat anturat.

Arvo: Pentu

Nimi: IceWolf

18.12.2017 19:31
Nimi: Demi

Skp: Naaras

Lauma: Tähtien lauma

Luonne: Rauhallinen ja tosi hiljainen naaras. Vaikka Demi on naaras hän on suht urosmainen. Suuttuu todella harvoin mutta loukkaantuu naaraan tavoin henkisesti tosi helposti. Kun suuttuu niin silloin suuttuu ja kunnolla. Lempeä pennuille ja nuorille. Puhuu erittäin jarvoin. Demillä on hyvä harkintakyky. Miettii usein ennen kun tekee mitään. Todella taitava metsästäjä. Saattaa parhaimmillaan vaania saalista kymmeniä minutteja ennen kun hyökkää.

Ulkonäkö: melkein kokonaa valkoinen naaras. Oikea korva, vasen takatassu ja selässä oleva tähteä muistuttava kuvio mustia. Silmät kirkkaan siniset.kirsu ruskea samoin anturat. Rakenteeltaan normaali. Jalat suht paksut. Säkä 79cm eli todella iso naaraaksi. Korvat pystyt ja häntä tuuhea. Karva keskipitkä ja vettä hylkivä.

Arvo: täysikasvuinen

Vastaus:

Hyväksytty!

Nimi: Siiri YP

27.11.2017 16:06
Hyväksytty!

Nimi: Aip

27.11.2017 16:06
Nettinimi: Aip

Suden nimi: Virta

SKP: Naaras

Lauma: Tähtien lauma

Luonne: Virta sai nimensä, koska hän oli pentueensa vilkkain susi; kuin virtaava vesi, joka ei koskaan pysähdy. Virran ajatukset kulkevat niin nopeasti, että välillä hän sanoo ääneen asioita, jotka kannattaisi pitää omana tietona. Virralla ei onneksi ole vaikeuksia pyytää anteeksi, joten hän välttyy yleensä suuremmilta riidoilta sovittelevuutensa ansiosta.

Virta tykkää vauhdista ja vaarallisista tilanteista. Pitkäjänteiset tehtävät saavat hänet turhautumaan. Virta hyppää usein ajatuksesta tai tehtävästä toiseen, vaikkei ole ehtinyt saattaa edellistä loppuun. Virralla on vaikeuksia olla liikuttamatta tassujaan ja esimerkiksi keskittymistä vaativa väijyminen voi tuottaa hänelle hankaluuksia.

Toisaalta Virta on erittäin tarkkaavainen, kun hän saa tehdä asioita, joista on kiinnostunut. Virta tykkää ulvomisesta ja paksussa lumihangessa pomppimisesta. Virta on kiinnostunut suden kanssa samaan Canis-sukuun kuuluvista kojooteista. Susi erkaantui kojootista noin 2 miljoonaa vuotta sitten. Virta kirjoittaa parhaillaan tarinaa, jossa susi ja kojootti rakastuvat ja joutuvat siksi omien laumojensa hylkäämiksi.

Ulkonäkö: Virta kiinnostui kojooteista alun perin siksi, että toiset pennut kutsuivat häntä pilkallisesti kojootiksi. Virran turkissa on hieman punaista pigmenttiä, joten hän on enemmän kojootin kuin suden värinen. Virralla on myös sudeksi isot korvat.

Arvo: oppilas

Nimi: Siiri YP

26.11.2017 13:11
Hyvöksytty! Lisään kun pääsen koneelle :) Tarinoita siltu voit jo kirjoitta.

Nimi: IceWolf

25.11.2017 18:37
Nettinimi: Icy
Suden nimi:Mindy
Skp: narttu
Lauma: Aamu
Luonne: Reipas sekä avulias nuori. Viihtyy muiden seurassa. Suuttuu aika helposti. Hyväsydämminen erityisesti nuoremmille. Pitää uimisesta. Hyvä taistelia. Saattaa alkaa väittämään vastaan. Osaa härnätä vastustajia.
Ulkonäkö:Muuten valkonen turkki mutta silmien ympärykset, hännänpää,oikea etutassu ja korvat siniharmaat. Turkoosihtavat silmät. Karva keskiptuinen. Oikean silmän vierestä kulkee kolme arpeä. Häntä on kippura ja tosi tuuhea. Terävät hampaat. Rakeenteeltaan siro. Säkä 67cm.
Arvo:oppilas

Nimi: Nea

23.11.2017 08:28
Nettinimi: Nea

Suden nimi: Tornado

Skp: Uros

Lauma: Tähtien-lauma

Luonne: Aika varma susi. Ei pelkää helposti. Välillä saattaa unohtaa ottaa toiset huomioon, jonka taki vaikuttaa hieman itserakkaalta. Ei ole muuten hirveän ilkeä, mutta osaa suuttua jos on tarve. Hänen kanssaan on vaikea ystävystyä, sillä lämpenee hitaasti. Ei ole nopea, vaan kestävä. Pitää veden läheisyydestä. Tuoksuu kaislalta.

Ulkonäkö: Tumman ruskea uros. Hänessä on pieniä mustia pilkkuja selässä. Aika suurikokoinen. Silmät meripihkan väriset. Turkki on pitkä ja paksu. Häntä on lyhyt. Kuono on keskipitkä. Tassujen kärjet ovat mustat.

Arvo: Oppilas

Vastaus:

Hyväksytty! Laitan sinut laumaan kun ehdin

Nimi: Siiri

22.11.2017 21:05
Nettinimi: Siiri

Suden nimi: Luna

Skp: Naaras

Lauma: Tähtien-lauma

Luonne: Kilpailuhenkinen. Luna yrittää olla aina parenpi kuin muut. Ei pelkää tappeluita. Aika itserakas. Saattaa näyttää pieneltä ja heikolta, mutta on kaikkea muuta. Haluaa löytää oman paikkansa haastamalla tappeluita. Kilpailuhenkinen ja ottaa häviämisen raskaana. Saattaa tehdä omia päätöksiä. Hieman pomotteleva. Luulee olevansa parenpi kuin muut. Suojelee laumaansa henkensä uhalla. Uskollinen ystävilleen. Uhkarohkea, päättäväinen. Hyvä metsästämään. Tämän taito on nopeus. Ei luovuta tai alistu helpolla. Kaiken tämän kovan kuoren alla on susi, jolla ei ole varaa epäonnistua.

Ulkonäkö: verenpunainen turkki jossa on paksuja tiikerin raitoja. Siniet kynnet. Valkoisen kiiltävät kampaat. Paksumpi turkki, ja tuuhea häntä. Hieman pienikokoisempi. Leuasta kaulankautta vatsaan on enemmänkin oranssin keltaista. Suipot korvat. Keskipitkä kuono

Arvo: oppilas.

Vastaus:

Minä, Luna hyväksytty XD

Nimi: Sade

22.11.2017 17:52
Nettinimi: Sade

Suden nimi: Leia

Skp: Naaras

Lauma: Aamu

Luonne: Iloinen. Yrittäö piristää aina kaikkia. Ei haasta tapoeluita. Ajattelee yleensä muiden parasta. Miettii ennenkun tekee. Ei ole hyvää suuntavaistoa. Helppo ystävystyä naaraan kanssa. Kuuntelee ja auttaa mielellään. Ei pidä kun tonen on surullinen.

Ulkonäkö:Vaaleankeltainen. Hänessä on tummempia raitoja. Tassut ovat pienet. Silmät kirkkaan keltaiset.Täysin ruskeat kuono. Myös korvat ovat ruskeat. Hampaat pienet. Turkki melkein aina siisti. Vatsan alunen valkoinen. Tassut valkoiset. Korvassa pieni lovi.

Arvo: Pentu

Vastaus:

Sade-Leia hyväksytty :) Lisään sinut pian Aurinkolaumaan!

©2018 LIITTYMINEN | Kuutamon susi - suntuubi.com